Neutering aid for 2 cats in Tampin (Rusni bt Abd Manaf’s) & Updates

We have provided a full sponsorship of RM160 for the neutering of these 2 cats.

Sekali lagi saya memohon subsidi pemandulan 2 ekor kucing jantan. Seperti yg saya pernah maklumkn pd doktor chan tempohari saya ingin memandulkan  seekor kucing jantan yg saya jumpa telah di bawa klinik dimana sebelah kiri matanya sakit teruk dn kini telah buta. Saya beri namanya Jojo.  Manakala seekor lagi Saya beri nama Belang.  Belang adalah kucing stray yg sentiasa berada diluar rumah saya dn saya bagi makan sejak beberapa bulan ini. Saya telah hantar klinik utk mandulkn kedua2nya pada 9/1/2020 tempohari.
Namun saya memohon brbnyak2 maaf  kerana memang betul2 terlupa utk mngambil gambar   iaitu dibhg kelaminnya(penis)  sebelum dihantar klinik.  Ini adalah kerana saya sudah hampir 1 tahun tidak menghantar kembiri kucing jantan menyebabkan saya lupa.
Saya mohon agar permohonan saya ini dapat dipertimbangkan oleh doktor.
Saya sertakan gambar2 berkenaan.
Sekian terima kasih.
RUSNI ABD MANAF
Untuk pengetahuan Doktor Chan setakat ini saya ada sebanyak 25 ekor kucing yg saya jaga (indoor) kebnyakan berasal dari kucing stray dan ada yg dipelihara dari kecil.
Disebabkn mata Jojo sudah buta sebelah kiri saya akn terus mnjaganya sbgai kucing indoor.  Manakala Belang saya akan lepaskn ia diluar dn terus memberi makan dn hntar klinik sekiranya sakit. Saya terpaksa lepaskan sbb dia bising hendak kluar bila saya indoorkan dia.
Untuk pengetahuan doktor juga kucing betina nama Gebu sudahpun ada adopter.
Sekian sahaja penjelasan dari saya. T.kasih doktor.

Comments are closed.