Neutering aid for 1 cat in Shah Alam (Dazila bt Mat Jali’s) & Updates

We have provided an aid of RM100 for the neutering of this cat.

Updates on the three previous claims are below.

Saya Dazila binti Mat Jali ingin memohon subsidi pemandulan bagi seekor kucing yg telah diselamatkan dan dibela oleh saya di rumah.

    Nama kucing ini adalah Ine, berusia lingkungan 1 tahun jantina betina. Diselamatkan di Shah Alam di belakang sebuah pam minyak yang terdapat banyak monyet, bersama ibu dan adik beradiknye yang baru dilahirkan. Usianya pada waktu itu lebih kurang seminggu. Sehingga kini saya menjaga kucing2 ini di rumah sendiri.
    Di sini saya sertakan gambar collage Ine sebelum dan selepas operate. 

   Terima kasih.

Previous claims:

Saya ceritakan keadaan terbaru Abby, Gergirl dan Juna di sini.
        Keadaan kesihatan ketiga-tiga kucing yang telah dimandulkan dengan subsidi adalah sangat baik. Makan dan minum seperti biasa. Berat badan ketiganya juga agak bertambah sedikit. Kecuali Abby saya terpaksa kurung dalam cage bila saya keluar bekerja kerana Abby bersikap membuang najis merata rata di lantai tidak di dalam litter tray, tapi keadaan dia adalah sihat. Parut surgeri juga sudah tidak kelihatan, luka snip di telinga juga sudah kering tidak berdarah.
       Saya sertakan di sini gambar-gambar terbaru ketiga2 mereka, yang masih saya sendiri jaga di rumah. Thank you doktor di atas subsidi yang di sediakan.

Comments are closed.